Ryba na grile, ragú z čiernej fazule s kokosovým mliekom a mrkvou
Richard Noskovič
šéfkuchár Hotela Kaskády v Sielnici, 3. júla 2012
šéfkuchár Hotela Kaskády v Sielnici, 3. júla 2012
Foto: Trumpeter
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Fazuľu namočíme, potom prepláchneme a dáme variť. Uvarenú fazuľu scedíme.
- 2
Na panvicu dáme olej a nakrájanú cibuľku, restujeme. Ďalej pridáme uvarenú fazuľu a zalejeme kokosovým mliekom. Osolíme, pridáme biele víno a ešte povaríme, kým nám ragú nezhustne a kým sa odparí prebytočná voda.
- 3
Rybu dôkladne umyjeme, vykostíme, vysušíme utierkou a opečieme ju na rozohriatom oleji. Môžeme si ju ešte pred opečením prešpikovať bylinkami.
- 4
Mrkvu očistíme, nakrájame na tenké plátky a restujeme na oleji. Osolíme, pridáme pár kvapiek limetkovej šťavy a mätu. Všetko servírujeme prekladané na tanieri.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu