Roládky zo zubáča a z papriky
Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Papriku opečieme na ohni, zabalíme do alobalu, v ktorom ju sparíme a necháme stáť 10 minút. Potom papriku očistíme utierkou od sparenej kože a namáčame ju v balzamiku.
- 2
Zubáča nakrájame na kúsky, okoreníme, osolíme a opečieme na masle z obidvoch strán. Napokon zubáča zrolujeme v pripravenej paprike do roládok.
Tiež zo zubáča:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu