Roládky zo zubáča a z papriky
Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 18. júla 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
800 g |
|
600 g |
|
1 PL |
|
100 g |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Papriku opečieme na ohni, zabalíme do alobalu, v ktorom ju sparíme a necháme stáť 10 minút. Potom papriku očistíme utierkou od sparenej kože a namáčame ju v balzamiku.
- 2
Zubáča nakrájame na kúsky, okoreníme, osolíme a opečieme na masle z obidvoch strán. Napokon zubáča zrolujeme v pripravenej paprike do roládok.
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár k receptuPridaj komentár k receptu: