Gratinované líčka zo zubáča s omáčkou zabaione
Miroslav Milučký
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 31. októbra 2017
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 31. októbra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Líčka osolíme, okoreníme a opečieme na masle. Do misy dáme žĺtky, vínny ocot, biele víno, soľ a nad parou vymiešame do hustej peny.
- 2
Vínnu penu dáme na opečené líčka a zapečieme v rúre dozlatista.
Tiež zubáč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu