Polievka Panzanella

podravka - fotkaPodravka, 6. augusta 2017 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Polievka PanzanellaFoto: podravka

Pri príprave chutnej a osviežujúcej studenej polievky stačí len zájsť do záhrady alebo na trh pre uhorky a paradajky. Kapary a olivy dodajú vášmu jedlu chuť Stredomoria.

6
porcií
15 min
príprava

Suroviny

390 g
1 ks
1 ks malá
1 ks
1 strúčik
1 PL
3 PL
500 ml
6 ks
1 PL
2 PL
 (opečené kocky)
Kniha dopredaj

Postup prípravy

  1. 1

    Do mixéra vložíme krájané paradajky Podravka, nakrájanú papriku, nakrájanú ošúpanú uhorku, cibuľu, cesnak, vínny ocot, olivový olej, pasírované paradajky Podravka a všetko spolu rozmixujeme.

  2. 2

    Na zriedenie pridáme vodu (približne 400 ml). Podľa potreby osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Pred podávaním vychladíme v chladničke.

  4. 4

    Podávame s nakrájanými olivami, kaparami, lístkami bazalky a na sucho opečenými kockami chleba. Ak máte radi pikantnú chuť, môžete dochutiť chilli papričkou.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist