Foto: vladokat
Tato talianska paradajkova polievka je uplne ina ako vsetky paradajkove polievky, ake som doteraz vyskusal. Kedze je vonku take sychrave pocasie mal som chut Zobraziť celý popisTato talianska paradajkova polievka je uplne ina ako vsetky paradajkove polievky, ake som doteraz vyskusal. Kedze je vonku take sychrave pocasie mal som chut na nieco co zahreje a pohladi zaludok :-)
Postup
-
1
Cibulu pokrajam na male kocky a dam ju na rozohriaty olej, chvilku ju tam necham poprazit.
-
2
Potom ju zakvapnem balzamikovym octom a necham povarit cca 2 minutky. Pridam poctivy pretlak a zalejem vyvarom a vodou. Pridam fazulku. Ja som mal mladu cize som ju nemusel namacat a rychlo sa aj uvarila. Ak nemate, tak pridajte fazulu maslovu z konzervy.
-
3
Cele som to spolu varil cca pol hodku, kym mi zmakla fazula :-) nakoniec som dochutil solou a cerstvo namletym ciernym korenim. Vela soli nedavam lebo polievka sa serviruje s hoblinkami parmezanu ktory je slany sam o sebe :-) Dobru chut :-)
Diskusia k receptu