Pangasius na zelenine fotorecept

oco - fotkaoco, 25. júla 2011
Pangasius na zelenine (fotorecept)
Foto: oco

Ryby môžeme vždy.

4
porcie
20 minút
príprava
20/30 minút
na 160 °C

Suroviny

600 g
1 ks
3 ks
2 ks
0,25 ks
1 ks
3 ks
1 KL
1 KL
1 PL
1 ks
180 g
2 PL
3 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rozmrazené ryby umyjeme,osušíme papierovou utierkou,pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme.Všetku zeleninu nakrájame na kocky,cibuľu nadrobno.Na oleji speníme cibuľu podlejeme vodou,pridáme bujón a dusíme.Počas dusenia dochutíme soľou.

    Pangasius na zelenine (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Ryby obalíme v múke ,ktorú sme zmiešali s z grilovacím korením.Zvyšnou múkou zahustíme zeleninu.Ryby prudko opečieme na oleji z oboch strán.Do zapekacej misy dáme polovicu dusenej zeleniny.Na zeleninu dáme ryby a zakryjeme druhou polovicou zeleniny a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.

    Pangasius na zelenine (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Po 20 minutách dáme na vrch syr cottage s pažítkou do ktorého sme pridali nasekanú petržlenovú vňať a zapekáme ešte 10 minút.Dobrú chuť

    Pangasius na zelenine (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

ancicka
Ja by som ten pangasius nedávala medzi zeleninu,Nechala by som na vrchu zapiecť,lepšie by to vypadalo aj na tanieri.tak sa stratí.Inač to môže byť dobré.