Pangasius na zelenine (fotorecept)

Autor receptu: oco

Ryby môžeme vždy.

4
porcie
20 minút
príprava
20/30 minút
na 160 °C

Postup

  1. Rozmrazené ryby umyjeme,osušíme papierovou utierkou,pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme.Všetku zeleninu nakrájame na kocky,cibuľu nadrobno.Na oleji speníme cibuľu podlejeme vodou,pridáme bujón a dusíme.Počas dusenia dochutíme soľou.
  2. Ryby obalíme v múke ,ktorú sme zmiešali s z grilovacím korením.Zvyšnou múkou zahustíme zeleninu.Ryby prudko opečieme na oleji z oboch strán.Do zapekacej misy dáme polovicu dusenej zeleniny.Na zeleninu dáme ryby a zakryjeme druhou polovicou zeleniny a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
  3. Po 20 minutách dáme na vrch syr cottage s pažítkou do ktorého sme pridali nasekanú petržlenovú vňať a zapekáme ešte 10 minút.Dobrú chuť