Morčacia terinka s koňakom a so sušenými slivkami

Matej Homola
šéfkuchár Hotela The Grand Vígľaš****, 20. marca 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Morčacia terinka s koňakom a so sušenými slivkamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
35 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Morčacie prsia zomelieme, pridáme vajcia, smotanu, koňak, muškátový oriešok, soľ a korenie. Tyčovým mixérom všetko rozmixujeme na hladkú zmes. Primiešame nakrájané slivky, najemno pokrájanú mrkvu a nasekanú petržlenovú vňať.

  2. 2

    Zmes zabalíme do fólie do tvaru valca a potom do alobalu. Dáme variť na 35 minút na mierny plameň.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist