Morčacia terina
Morčacia terina

Morčacia terinka s koňakom a so sušenými slivkami

Matej Homola
šéfkuchár Hotela The Grand Vígľaš****, 20. marca 2019
Morčacia terinka s koňakom a so sušenými slivkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 ml
3 ks
50 g
50 ml
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie prsia zomelieme, pridáme vajcia, smotanu, koňak, muškátový oriešok, soľ a korenie. Tyčovým mixérom všetko rozmixujeme na hladkú zmes. Primiešame nakrájané slivky, najemno pokrájanú mrkvu a nasekanú petržlenovú vňať.

  2. 2

    Zmes zabalíme do fólie do tvaru valca a potom do alobalu. Dáme variť na 35 minút na mierny plameň.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: