Morčacia terinka s koňakom a so sušenými slivkami
			   Matej Homola
šéfkuchár Hotela The Grand Vígľaš****, 20. marca 2019
		   
		   šéfkuchár Hotela The Grand Vígľaš****, 20. marca 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Morčacie prsia zomelieme, pridáme vajcia, smotanu, koňak, muškátový oriešok, soľ a korenie. Tyčovým mixérom všetko rozmixujeme na hladkú zmes. Primiešame nakrájané slivky, najemno pokrájanú mrkvu a nasekanú petržlenovú vňať. 
- 2
Zmes zabalíme do fólie do tvaru valca a potom do alobalu. Dáme variť na 35 minút na mierny plameň. Tiež terina:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu