Foto: pn
pretoho kto ma rad štiplave a bez masa
8
porcií
porcií
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
cez noc si namočime fazulu,potom nechame odkvapkat a nechame ju asi v 1 1/4litra vody prikrytu uvarit domakka približne 1hodinu
- 2
Posekame na drobno cibulu,cesnak a spenime v oleji.prazime na malom plameni asi 1/4 hodiny
- 3
Pridame 1 struk chili papriky,mletu rascu,sladku papriku,čierne korenie,a kratko spolu popražime.Vmiešame rajčiakovy pretlak a sojovu omačku.Masu uvarime za staleho miešania na hustu kašu
- 4
Vmiešame do fazulky zmes korenin,ochutime bujonovou kockou,oreganom,tabascom(podla chuti),a nechame varit 10 minut na malom plameni.Fazulka by mala byt ponorena v hustej omačke. DOBRU CHUT!!!!
- 2
pomiesal s hotovym chili a po 5 minutach fertig...
v sulade z jedlom ktore publikujes.A samotne jedlo je urcite vyborne.
A dakujem za tip - zaler, mrkva, kalerab :-), to je "moje". Tento Vas recept budem urcite robit. Vyzera to totiz velmi dobre.