Mexická fazuľa - Chili sin carne (fotorecept)
Autor receptu: pn
pretoho kto ma rad štiplave a bez masa
8 porcií |
90 minút tepelná úprava |
Postup
- cez noc si namočime fazulu,potom nechame odkvapkat a nechame ju asi v 1 1/4litra vody prikrytu uvarit domakka približne 1hodinu
- Posekame na drobno cibulu,cesnak a spenime v oleji.prazime na malom plameni asi 1/4 hodiny
- Pridame 1 struk chili papriky,mletu rascu,sladku papriku,čierne korenie,a kratko spolu popražime.Vmiešame rajčiakovy pretlak a sojovu omačku.Masu uvarime za staleho miešania na hustu kašu
- Vmiešame do fazulky zmes korenin,ochutime bujonovou kockou,oreganom,tabascom(podla chuti),a nechame varit 10 minut na malom plameni.Fazulka by mala byt ponorena v hustej omačke.
DOBRU CHUT!!!!