Medailónky z diviny s viedenskou knedľou a omáčkou zo záhradnej zmesi

gman - fotkagman, 15. novembra 2010
Medailónky z diviny s viedenskou knedľou a omáčkou zo záhradnej zmesi
Foto: gman

vykombinovany recept

2
porcie

Suroviny

 plátky
 mrazena

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    platky diviny (ja som pouzil stehno z daniela) nalozime do marinady, ktoru som si pripravil z oleja, cerveneho vina, jalovca, cierneho korenia, bobkoveho listu, klincekov a cibule. prisadam sa medze nekladu, najlepsie, ked si da kazdy, co ma rad a co si mysli, ze by bolo fajn. maso som nechal marinovat cca 24hodin.

  2. 2

    viedensku knedlu som si pripravil podla recetu z varechy. rozky na kocky, mlieko, vajce olej, sol, trosku hrubej muky, aby bola hmota pevna. varil som 20min v osolenej vode.

  3. 3

    na pripravu omacky som pouzil zmes mrazeneho ovocia, maliny, jahody, cernice. moze byt urcite cokolvek ine. zmes som dal do vody, pridal krystalovy cukor uvaril a zredukoval.

  4. 4

    namarinovane platky masa som osusil, aby na nich nebolo moc oleja a pripravil na sposob steakov.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z diviny, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
ešte mám v mrazáku diviaka, aj jeleňa...to by snáď šlo, nie? myslím, že to čo si uvaril by mi chutilo, ale tá fotka???.... je úžasná, gratulujem. Si profesionálny kuchár, alebo fotograf?
urcite ano. toto boli drobne platky zo stehna z daniela. myslim, ze maso je viac-menej nepodstatne.
dakujem, ale ani jedno ani druhe. varim, lebo sa mi chce a bavi ma to a fotim este menej :)
tak potom máš talent na jedno aj druhé :-)