Pierre, ma dove 6? ......... che solitudine ..... ti ricordi quella sera?? tu cantavi e io suonavo con la chitarra I Giardini di Marzo Cavoli, di Zobraziť celý popisPierre, ma dove 6? ......... che solitudine ..... ti ricordi quella sera?? tu cantavi e io suonavo con la chitarra I Giardini di Marzo Cavoli, di nuovo ........... ma io veramente credo
porcia
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Rybu zbavíme vnútorností a dôkladne umyjeme a následne osušíme utierkou. Spravíme niekoľko šikmých zárezov na koži. Celú rybu potrieme olejom do ktorého sme pridali roztlačený cesnak, soľ a mleté čierne korenie. Rybe do brucha vložíme rozmarína tymián.
- 2
Pečieme na 180 C 15-20 minút ( v závislosti k veľkosti ). Vhodná príloha zeleninový šalát s olejovocitrónovou zálievkov.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Neviem prist na chut rozmarinu, neviem, zda sa mi strasne aromaticky a nesadol mi nikdy v nicom. Asi ho neviem pouzivat. Inak s rybami mam najradsej maslo. Pamatam ako moj ocino vzdy pstruha na masle robieval, ziaden olej, obycajne maslo a my sme boli so sestrou "zamorisane" az na brade.