Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Chutné jedlo so sviežim vzhľadom, ktoré splní všetky vaše očakávania.
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do 1 l teplej vody dáme 2 kocky bujónu a privedieme k varu.
- 2
Na rozpálenom oleji opečieme kuracie prsia nakrájané na kocky.
- 3
Mrkvu a pór nakrájame na krúžky a pridáme k mäsu. Osolíme, okoreníme, pridáme 150 ml vývaru a povaríme cca 10 minút na miernom ohni.
- 4
Keď sa vývar vyparí, pridáme ryžu, tiež krátko orestujeme, zalejeme vínom a varíme, dokým sa víno neodparí.
- 5
Za stáleho pridávania vývaru, varíme dovtedy, dokým ryža nezmäkne a nebude al dente (cca 15 - 18 minút).
- 6
Panvicu zložíme z ohňa, podľa chuti dosolíme, vmiešame maslo, posypeme petržlenovou vňaťou, parmezánom a ihneď podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu