Komerčný recept
Chutné jedlo so sviežim vzhľadom, ktoré splní všetky vaše očakávania.
porcie
príprava
Suroviny
2 kocky |
|
2-3 PL |
|
350 g |
|
100 g |
|
200 g |
|
200 g |
|
150 ml |
|
1 l |
|
30 g |
|
1 PL nasekaná |
|
2-3 PL nastrúhaný |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do 1 l teplej vody dáme 2 kocky bujónu Podravka a privedieme k varu.
- 2
Na rozpálenom oleji opečieme kuracie prsia nakrájané na kocky.
- 3
Mrkvu a pór nakrájame na krúžky a pridáme k mäsu. Osolíme, okoreníme, pridáme 150 ml vývaru a povaríme cca 10 minút na miernom ohni.
- 4
Keď sa vývar vyparí, pridáme ryžu, tiež krátko orestujeme, zalejeme vínom a varíme, dokým sa víno neodparí.
- 5
Za stáleho pridávania vývaru, varíme dovtedy, dokým ryža nezmäkne a nebude al dente (cca 15 - 18 minút).
- 6
Panvicu zložíme z ohňa, podľa chuti dosolíme, vmiešame maslo, posypeme petržlenovou vňaťou, parmezánom a ihneď podávame.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre