Kuracie rezne naložené v jogurte s bylinkami
Patrik Stupňan
šéfkuchár Wellnes hotela Lesná v Starej Lesnej, 23. januára 2022
šéfkuchár Wellnes hotela Lesná v Starej Lesnej, 23. januára 2022
Foto: Pravda - Ivan Majerský
5
porcií
porcií
Postup
-
1
Do nádoby dáme jogurt, najemno nasekané bylinky, ochutíme soľou a korením.
- 2
Mäso očistíme a nakrájame na 150 g porcie. Takto nachystané mäso natenko naklepeme a naložíme do ochuteného jogurtu. Dáme na 24 hodín do chladničky.
- 3
Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kocky, dáme variť a osolíme. Keď sú zemiaky mäkké, scedíme ich a dáme do robota. Vymiešame, pridáme maslo, soľ podľa chuti a podľa konzistencie vlažné mlieko.
- 4
Naložené plátky mäsa obalíme v strúhanke a vypražíme v dostatočnom množstve oleja dozlatista. Hotové rezne servírujeme so zemiakovou kašou.
Tiež kuracie rezne:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu