Kuracie rezne

Kuracie rezne naložené v jogurte s bylinkami

Autor receptu: redakcia

5
porcií

Suroviny

Postup

  1. Do nádoby dáme jogurt, najemno nasekané bylinky, ochutíme soľou a korením.
  2. Mäso očistíme a nakrájame na 150 g porcie. Takto nachystané mäso natenko naklepeme a naložíme do ochuteného jogurtu. Dáme na 24 hodín do chladničky.
  3. Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kocky, dáme variť a osolíme. Keď sú zemiaky mäkké, scedíme ich a dáme do robota. Vymiešame, pridáme maslo, soľ podľa chuti a podľa konzistencie vlažné mlieko.
  4. Naložené plátky mäsa obalíme v strúhanke a vypražíme v dostatočnom množstve oleja dozlatista. Hotové rezne servírujeme so zemiakovou kašou.