Kuracie prsia v schwarzwaldskej šunke plnené syrom Rival fotorecept
Foto: zuzanka1367
Mám rada prípravu obedu, keď mäso aj prílohu pripravím spoločne. Tento krát v rúre a ešte mi ostal čas aj na Krížalky od Tatranky.
porcie
príprava
na 210 °C
Postup
-
1
Nachystané suroviny...
-
2
do umytých a osušených kuracích pŕs nožom urobíme otvor (kapsu) syr si rozdelíme na 4 časti, do otvoru vtlačíme syr a strúčik cesnaku...
-
3
prsia pokvapkáme olejom, posypeme korením, pálivou paprikou a so soľou opatrne, lebo aj syr aj šunka sú slané...poukladáme na dva kúsky šunky a zabalíme...
-
4
Zeleninu očistíme a nakrájame na väčšie kúsky, pokvapkáme olejom a posypeme rozmarínom, na plech dáme papier na pečenie a vysypeme zeleninu...
-
5
Rúru predhrejeme a vložíme naraz piecť aj prsia aj zeleninu...na prsia položíme plátok masla...
-
6
A tu už máme hotový obed...pokiaľ sa obed piekol, tak som sa venovala koláču od Tatranky...
Diskusia k receptu