Kuracie mäso
Kuracie mäso

Kuracie prsia so syrovou omáčkou

nalie - fotkanalie, 8. júla 2021
Kuracie prsia so syrovou omáčkou
Foto: nalie
3-4
porcie
25 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 konzerva
 (v črievku)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na kocky a opražíme ho na oleji. Odporúčam variť v hrnci. Keď je mäso zatiahnuté, pridáme k nemu na drobno nasekaný pór a cesnak a prilejeme 200 ml vývaru. Keď mäso s vývarom zovrie, pridáme po jednej čajovej lyžičke korenia, med a nadrobno nasekané čili.

  2. 2

    Uvaríme cestoviny. Cestoviny môžu byť hocijaké ja používam dvojfarebné pre pestrosť ale kľudne môžeme použiť aj špagety alebo si pripraviť domáce halušky.

  3. 3

    Keď mäso zmäkne, pridáme smotanu na varenie, kyslú smotanu, tavený syr a postrúhaný eidam. Počkáme kým sa syr roztopí a pridáme kukuricu. Necháme prejsť varom.

  4. 4

    Na panvičke do chrumkava opražíme nakrájanú slaninu a pridáme ju do uvareného mäsa.

  5. 5

    Môžeme servírovať.

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu