Kuracie prsia so syrovou omáčkou
Foto: nalie
3-4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na kocky a opražíme ho na oleji. Odporúčam variť v hrnci. Keď je mäso zatiahnuté, pridáme k nemu na drobno nasekaný pór a cesnak a prilejeme 200 ml vývaru. Keď mäso s vývarom zovrie, pridáme po jednej čajovej lyžičke korenia, med a nadrobno nasekané čili.
- 2
Uvaríme cestoviny. Cestoviny môžu byť hocijaké ja používam dvojfarebné pre pestrosť ale kľudne môžeme použiť aj špagety alebo si pripraviť domáce halušky.
- 3
Keď mäso zmäkne, pridáme smotanu na varenie, kyslú smotanu, tavený syr a postrúhaný eidam. Počkáme kým sa syr roztopí a pridáme kukuricu. Necháme prejsť varom.
- 4
Na panvičke do chrumkava opražíme nakrájanú slaninu a pridáme ju do uvareného mäsa.
- 5
Môžeme servírovať.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu