Kuracie prsia so šampiňónmi
Foto: frommykitchendotcom
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na menšie kocky, osolíme a okoreníme. Pridáme olej a premiešame. Za občasného miešania ho opečieme na panvici do zlatista (olej už nepridávame). Hotové vyberieme z panvice.
- 2
V mäsovom výpeku následne pripravíme šampiňóny. Dobre ich očistíme a narežeme na väčšie kúsky. Do panvice pridáme olej a šampiňóny orestujeme. Asi po dvoch minútach pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme ešte chvíľu spolu.
- 3
Ochutíme mletou rascou, pridáme soľ, čierne korenie, cesnakové korenie, zalejeme vývarom a na miernom ohni varíme 10-15 minút.
- 4
Vmiešame šľahačkovú smotanu a necháme zhustnúť. Do hotovej omáčky nakoniec vrátime už upečené mäso a premiešame. Podávame s ryžou alebo zemiakovým pyré.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu