Kuracie prsia s ovocím
Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 20. augusta 2018
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 20. augusta 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme očistenú papriku nakrájanú na rezance a paradajkový pretlak. Podlejeme vývarom a vínom. Prikryjeme a dusíme takmer domäkka.
- 2
Jablká ošúpeme, nakrájame a spolu s paradajkami a so slivkami pridáme k mäsu. Necháme ešte 5 minút podusiť. Podávame napríklad s uvarenou ryžou.
Tiež ovocím:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu