Kuracie prsia s ovocím
Kuracie prsia s ovocím

Kuracie prsia s ovocím

Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 20. augusta 2018
Kuracie prsia s ovocím
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

500 g
1 ks
2 ks
2 ks
3 PL
200 ml
200 ml
100 g




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme očistenú papriku nakrájanú na rezance a paradajkový pretlak. Podlejeme vývarom a vínom. Prikryjeme a dusíme takmer domäkka.

  2. 2

    Jablká ošúpeme, nakrájame a spolu s paradajkami a so slivkami pridáme k mäsu. Necháme ešte 5 minút podusiť. Podávame napríklad s uvarenou ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia