Kuracie prsia plnené fetou, sušenou paradajkou a rukolou s bazalkovo-rukolovým šalátom s medovou hor
Tieto kuracie prsia si dávam vždy keď ideme do jednej reštaurácie v Bratislave,keďže som už v BA dlho nebola a ani to nemáme v Zobraziť celý popisTieto kuracie prsia si dávam vždy keď ideme do jednej reštaurácie v Bratislave,keďže som už v BA dlho nebola a ani to nemáme v pláne urobila som si ich doma sama a musím sa pochváliť :D
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Umyte kuracie prsia si rozrežeme tak aby sa nám v strede vytvoril priestor.."na kapsičku".Do nej vtlačíme syr,sušenú rajčinu a čo najviac rukoli ako vám pôjde.Mäso z oboch strán osoľte a okoreňte. Dáme osmažiť na olivový olej. Otočíme vtedy keď je spodná časť kapsičky úplne biela-upečená.   
- 
                                                    2
                                                    Potom opečieme aj z druhej strany.Medzi tým si pripravíme šalát.Umytú a vysušenú čerstvú bazalku a rukolu dáme do misky.V druhej si zmiešame horčicu s medom a buď to primiešate do zeleniny alebo dresingom šalát len prelejete na tanieri.   
- 
                                                    3
                                                    Dobrú chuť! 


 
                                                     
                                                    




 
 


Nech sa paci, recepty na parmezanove zemiaky:
varecha.pravda.sk/recepty/pecene-zemiaky-s-parmezanom-fot...
varecha.pravda.sk/recepty/zdrave-kuracie-rolky-a-parmezan...