Kuracie prsia plnené fetou, sušenou paradajkou a rukolou s bazalkovo-rukolovým šalátom s medovou hor

Autor receptu: dorenika

Tieto kuracie prsia si dávam vždy keď ideme do jednej reštaurácie v Bratislave,keďže som už v BA dlho nebola a ani to nemáme v pláne urobila som si ich doma sama a musím sa pochváliť :D

2-3
porcie
15 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Umyte kuracie prsia si rozrežeme tak aby sa nám v strede vytvoril priestor.."na kapsičku".Do nej vtlačíme syr,sušenú rajčinu a čo najviac rukoli ako vám pôjde.Mäso z oboch strán osoľte a okoreňte. Dáme osmažiť na olivový olej. Otočíme vtedy keď je spodná časť kapsičky úplne biela-upečená.
  2. Potom opečieme aj z druhej strany.Medzi tým si pripravíme šalát.Umytú a vysušenú čerstvú bazalku a rukolu dáme do misky.V druhej si zmiešame horčicu s medom a buď to primiešate do zeleniny alebo dresingom šalát len prelejete na tanieri.
  3. Dobrú chuť!