Kuracie prsia plnené fetou, sušenou paradajkou a rukolou s bazalkovo-rukolovým šalátom s medovou hor
Autor receptu: dorenika
Tieto kuracie prsia si dávam vždy keď ideme do jednej reštaurácie v Bratislave,keďže som už v BA dlho nebola a ani to nemáme v pláne urobila som si ich doma sama a musím sa pochváliť :D
2-3 porcie |
15 minút príprava |
15-20 minút tepelná úprava |
Postup
- Umyte kuracie prsia si rozrežeme tak aby sa nám v strede vytvoril priestor.."na kapsičku".Do nej vtlačíme syr,sušenú rajčinu a čo najviac rukoli ako vám pôjde.Mäso z oboch strán osoľte a okoreňte. Dáme osmažiť na olivový olej. Otočíme vtedy keď je spodná časť kapsičky úplne biela-upečená.
- Potom opečieme aj z druhej strany.Medzi tým si pripravíme šalát.Umytú a vysušenú čerstvú bazalku a rukolu dáme do misky.V druhej si zmiešame horčicu s medom a buď to primiešate do zeleniny alebo dresingom šalát len prelejete na tanieri.
- Dobrú chuť!