Kurací cordon bleu
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 10. júla 2022
mesačník Varecha, 10. júla 2022
Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Hermelín pozdĺžne rozrežeme na dva pláty. Na každý plát mäsa položíme plátok šunky a rozpolený syr. Mäso preložíme na polovicu a spojíme špáradlom.
- 2
Naplnené mäso obalíme najskôr v múke, potom vo vajíčku, ktoré sme rozšľahali so štipkou soli, a nakoniec v strúhanke.
- 3
Vypražíme v rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
Tiež kurací rezeň:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu