Plnený kurací rezeň
Plnený kurací rezeň

Kurací cordon bleu

Jana Štrbková
mesačník Varecha, 10. júla 2022
Kurací cordon bleu
Foto: Shutterstock
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

4 ks
4 plátky
2 ks
 (na vyprážanie)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Hermelín pozdĺžne rozrežeme na dva pláty. Na každý plát mäsa položíme plátok šunky a rozpolený syr. Mäso preložíme na polovicu a spojíme špáradlom.

  2. 2

    Naplnené mäso obalíme najskôr v múke, potom vo vajíčku, ktoré sme rozšľahali so štipkou soli, a nakoniec v strúhanke.

  3. 3

    Vypražíme v rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Vyprážané

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha