Kačacia paštéta so škoricou a s malinovým želé
Michal Lukačovič a Filip Bukový
z wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 21. februára 2020
z wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 21. februára 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
300 g |
|
5 g |
|
5 g |
|
5 g |
|
30 g |
|
50 ml |
|
150 g |
|
|
|
Malinové želé: | |
200 g |
|
80 g |
|
200 ml |
|
8 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Očistenú a osušenú pečeň sprudka orestujeme na masti spolu so šalotkou, ochutíme škoricou, soľou, brandy a povaríme 5 minút. Necháme vychladnúť, rozmixujeme dohladka a zapracujeme studené maslo.
- 2
Maliny spolu s cukrom a vínom rozvaríme, prepasírujeme. Pridáme vo vode napučanú želatínu, rozpustíme a dáme vychladiť. Podávame k paštéte.
Tiež kačacia paštéta:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu