Oficiálne už máme teda jeseň. Môžeme ju privítať aj takto chutne. Šalátik sa dá navrstviť do rôznych uzatváracích a prenosných nádob a dobre padne Zobraziť celý popisOficiálne už máme teda jeseň. Môžeme ju privítať aj takto chutne. Šalátik sa dá navrstviť do rôznych uzatváracích a prenosných nádob a dobre padne aj na potulkách krásnou farebnou jesennou prírodou...
porcie
príprava
Suroviny
| 2 hrste |
|
| 2 ks varená a nakrájaná |
|
| 1 konzerva |
|
| 200 g |
|
| 4 ks uvarené na tvrdo a nakrájané na plátky |
|
| 3 ks nakrájané na kocky |
|
| 200 g |
|
| 1 ks nadrobno pokrájaná |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
| 1 ČL |
|
| z 1/2 citróna |
|
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny naukladáme vrstvovo na seba asi takto: hrášok, jablká, mäso, kukurica, mrkva, cibuľa, vajce, zalejeme zálievkou (ktorú si pripravíme z jogurtu a smotany, osolíme ju a okoreníme, pridáme kari korenie, horčicu a šťavu z citróna) a vrch vrstvenia posypeme syrom.









Myslim pred zjedenim :-(