Jánska pochúťka fotorecept
Štefan Psotný
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 22. januára 2016
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 22. januára 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľu urestujeme na oleji dozlatista. Pridáme na rezance nakrájanú panenku a kuracie prsia, urestujeme, pridáme kuracie pečienky a restujeme.
- 2
Postupne pridáme pretlak a hladkú múku a restujeme, pridáme koreniny, soľ, podlejeme 100 ml vody alebo vývaru a podusíme.
- 3
Potom urobíme klasické zemiakové cestíčko na placky a upečieme si ich. Plníme ich mäsovým soté, zavrieme a posypeme strúhaným syrom. Podávame so šalátom z kyslej kapusty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu