Írska pochúťka z bravčového karé
kuchár hotela Átrium v Novom Smokovci, 20. augusta 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Marinované bravčové karé nakrájané na rezance restujeme na panvici, pridáme nakrájanú paradajku a papriku, čerstvé bylinky a chvíľu spolu opečieme.
- 2
Medzitým si uvaríme kukuričné klasy. Po uvarení ich nakrájame na kolieska a opečieme z oboch strán na panvici. Do vopred pripravených bylinkových palaciniek, ktoré si pripravíme podľa bežného receptu ako na normálne palacinky, pridáme podľa chuti nasekanú bazalku, rozmarín, tymian - vložíme opečené mäso so zeleninou a preložíme.
- 3
Posypeme strúhaným syrom a obložíme opečenými kolieskami kukurice. Zdobíme bazalkou.
- 4
NÁŠ TIP: Cesto na palacinky je dobré nechať odstáť. Pripravte si ho vopred podľa návodu. Palacinky pečte na dobre rozpálenej panvici. Plnku môžete ochutnať aj v ohriatom arabskom chlebe.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Robíme znovu :-)