Írska pochúťka z bravčového karé
Autor receptu: redakcia
Postup- Marinované bravčové karé nakrájané na rezance restujeme na panvici, pridáme nakrájanú paradajku a papriku,
čerstvé bylinky a chvíľu spolu opečieme.
- Medzitým si uvaríme kukuričné klasy. Po uvarení ich nakrájame na kolieska a opečieme z oboch strán na panvici. Do vopred pripravených bylinkových palaciniek, ktoré si pripravíme podľa bežného receptu ako na normálne palacinky, pridáme podľa chuti nasekanú bazalku, rozmarín, tymian - vložíme opečené mäso so zeleninou a preložíme.
- Posypeme strúhaným syrom a obložíme opečenými kolieskami kukurice. Zdobíme bazalkou.
- NÁŠ TIP: Cesto na palacinky je dobré nechať odstáť. Pripravte si ho vopred podľa návodu. Palacinky pečte na dobre rozpálenej panvici. Plnku môžete ochutnať aj v ohriatom arabskom chlebe.
|