Írska pochúťka z bravčového karé

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Marinované bravčové karé nakrájané na rezance restujeme na panvici, pridáme nakrájanú paradajku a papriku, čerstvé bylinky a chvíľu spolu opečieme.
  2. Medzitým si uvaríme kukuričné klasy. Po uvarení ich nakrájame na kolieska a opečieme z oboch strán na panvici. Do vopred pripravených bylinkových palaciniek, ktoré si pripravíme podľa bežného receptu ako na normálne palacinky, pridáme podľa chuti nasekanú bazalku, rozmarín, tymian - vložíme opečené mäso so zeleninou a preložíme.
  3. Posypeme strúhaným syrom a obložíme opečenými kolieskami kukurice. Zdobíme bazalkou.
  4. NÁŠ TIP: Cesto na palacinky je dobré nechať odstáť. Pripravte si ho vopred podľa návodu. Palacinky pečte na dobre rozpálenej panvici. Plnku môžete ochutnať aj v ohriatom arabskom chlebe.