Foto: miskamm
je to vyhoda chodit na obedy k indovi a nazerat mu cez plece.. oni to robia na woku, tak za 5-10 minut to majú Zobraziť celý popisje to vyhoda chodit na obedy k indovi a nazerat mu cez plece.. oni to robia na woku, tak za 5-10 minut to majú hotové, ja si to varím radsej dlhsie, nech je mäsko dobre prepecené :-) ale chuti to celkom dobre
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na jemno, cesnak pretlačíme cez lis (na cesnak) a čili si nakrájame na tenké plátky.
- 2
Olej zohrejeme v hrnci a keď je olej horúci, pridáme všetky koreniny okrem mletej papriky a pražíme tak 2-3 minúty. Pridáme cibuľu a popražíme. Pridáme mletú papriku a paradajkový pretlak. Teraz pridáme na väčšie kúsky nakrájané kuracie mäso. Keď je mäso opražené, pridáme čili papričku a cesnak. Chvíľku podusíme. Podlejeme vodou a varíme na miernom ohni asi tak 15 minút. Pridáme kokosové mlieko a povaríme kým mäso nie je hotové (ca. 5-10 minút). dochutíme solou a korením.
- 3
Pred servírovaním pridáme nakrájanú koriandrovú vňat. Môžeme posypať nasucho orestovanými mandľovými lupienkami. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.google.sk/search?q=garam+masala&hl=sk&tbm...
pre záujemcov o indickú kuchyňu prikladám link na výrobu vlastnej čerstvej domácej garam masaly z topreceptov.cz, pôvodne bol od našej milej @michsamant , ktorá žije v indii.
www.toprecepty.cz/recept/10020-garam-masala/...
Tvoj recept je určite dobrý. Foto tiež pekné, vydarené.*****