Hlivový paprikáš
Hlivový paprikáš

Hlivový paprikáš

Mário Hlinka
šéfkuchár Mlyna u Anastázie v Pohraniciach, 27. apríla 2020
Hlivový paprikáš
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

350 g
250 ml
1 ks
3 PL
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie a štipku soli, očistenú nakrájanú hlivu, premiešame. Zmes podlejeme vodou a prikryté dusíme 30 minút.

  2. 2

    Múku so smotanou vymiešame dohladka. Hlivu ochutíme vegetou, stiahneme ohrev, vmiešame pripravenú smotanu, povaríme a odstavíme. Pred podávaním pridáme trošku citrónovej šťavy. Podávame s haluškami alebo cestovinami.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre