![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Drevorubačské trhance
Sýte jedlo z domácich cestovín a pečených zemiakov so slaninou a cibuľou, ktoré chutí dokonale.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Trhance
Vždy, keď mamina navarila toto jednoduché jedlo, išli sme sa oň potrhať. Doteraz ho...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pohorelské tľapkance
Zemiaky a múka majú v slovenskej kuchyni nenahraditeľné miesto. Majka a Jožko nám ukážu, ako...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chumer bukeha - Kuracia pečeň s trhanými cestovinami
Rómska speváčka Gitana uvarí tradičné rómske jedlo Chumer bukeha, čo je chutná kuracia pečeň s domácimi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ovčie rebro s tekvicovou penou
Očistené a v bylinkách a cesnaku marinované rebro osolíme a pečieme pri 120 °C asi 5 hodín....