Halibut plnený mozzarellou a sušenými paradajkami
Pavol Šebest
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 16. novembra 2014
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 16. novembra 2014
Foto: Ľuboš Pilc
Vhodné k suchému vermútu.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rybu narežeme pozdĺž na tenké plátky, ktoré plníme mozzarelou, sušenou paradajkou a listom bazalky. Urobíme rolky, ktoré marinujeme. Pečieme 10 minút pri teplote 180°C.
- 2
Marináda: Do citrónovej a pomarančovej šťavy pridáme čili, soľ, korenie a vymiešame. Cukinu a farebné papriky nakrájame na tyčinky, ktoré prudko opečieme na olivovom oleji. Osolíme, okoreníme a pridáme tymian.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu