Grilovaná zelenina s quinoou, syrom a drvenými vlašskými orechmi
Foto: ryzasos
Grilovaná zeleninka a jemná quinoa - ľahká a jednoduchá večera vhodná nielen pre vegetariánov. Na tento recept odporúčame použiť SOS Quinoa.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
100 g |
|
1/2 ks |
|
1/2 ks |
|
1 ks |
|
200 g (rôzne druhy) |
|
100 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
|
Omáčka: | |
4 PL |
|
4 PL |
|
20 g drvené |
|
|
Postup
-
1
Quinou uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Všetku zeleninu najprv očistite a nakrájajte na krúžky alebo pásiky. Nasoľte a nechajte odpočívať.
- 3
Potom zeleninu osušte a spolu s hubami opečte na olivovom oleji na panvici alebo na grile.
- 4
Na tanier naložte uvarenú quinou, ugrilovanú zeleninu a cottage cheese.
- 5
V miske zmiešajte ingrediencie na omáčku a podávajte spolu s quinoou a zeleninou. Dobrú chuť.
Tiež grilovaná zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu