Foto: bambuch
Zostali mi grahamové špageti, tak som sa rozhodla, že si urobím k nim aglio e olio trošku po mojom.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenom olivovom oleji rozpustíme plátok masla, pridáme na plátky pokrájanú cibuľu spolu s cesnakom a podusíme.Pridáme vykostené horné kuracie stehná /môžu byť aj kuracie prsia/ nakrájané na kocky,premiešame,okoreníme mletým bielym korením,osolíme,pridáme za hrsť mrazeného hrášku.Celú zmes prudko opečieme a podlejeme suchým bielym vínom, až kým nevyprchne alkohol z vína.
- 2
Grahamove špagety/alebo iný druh cestovín/ pripravíme klasickým spôsobom podľa návodu.
- 3
Porcujeme tak, že na cestoviny uložíme kuraciu zmes aglio e olio./podľa potreby a chuti /môžeme ozdobiť nastrúhanou mozarellou.DOBRÚ CHUŤ !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu