Grahamové spagetti s bielym vínom

Autor receptu: bambuch

Zostali mi grahamové špageti, tak som sa rozhodla, že si urobím k nim aglio e olio trošku po mojom.

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na rozpálenom olivovom oleji rozpustíme plátok masla, pridáme na plátky pokrájanú cibuľu spolu s cesnakom a podusíme.Pridáme vykostené horné kuracie stehná /môžu byť aj kuracie prsia/ nakrájané na kocky,premiešame,okoreníme mletým bielym korením,osolíme,pridáme za hrsť mrazeného hrášku.Celú zmes prudko opečieme a podlejeme suchým bielym vínom, až kým nevyprchne alkohol z vína.
  2. Grahamove špagety/alebo iný druh cestovín/ pripravíme klasickým spôsobom podľa návodu.
  3. Porcujeme tak, že na cestoviny uložíme kuraciu zmes aglio e olio./podľa potreby a chuti /môžeme ozdobiť nastrúhanou mozarellou.DOBRÚ CHUŤ !