Vegánsky burger

Goody Foody vegan burger so šošovicovým pyré

Autor receptu: goodyfoody

GOODY FOODY VEGAN burger so šošovicovým pyré a s mixom šalátu. Na prípravu sme použili Goody Foody vegan burgre.

2
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji orestujeme na drobno nakrájanú cibuľu skoro dozlatista. Potom pridáme nakrájaný cesnak a dorestujeme. Pridáme škoricu, kajenské korenie, červenú šošovicu a sušené paradajky. Premiešame a ľahko osmahneme.
  2. Prilejeme vývar, pridáme bobkový list a privedieme do varu. Varíme 10-15 minút. Vyberieme bobkový list a pyré rozmixujeme. Ochutíme soľou, chilli a citrónovou šťavou.
  3. GOODY FOODY Vegan Burger opečieme na troške oleja z oboch strán. Ozdobíme rôznymi druhmi šalátu. Servírujeme.