Vyprážané kuracie prsia
Vyprážané kuracie prsia

Frisée šalát s kokosovými nugetkami

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017
Frisée šalát s kokosovými nugetkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

500 g
250 g
500 g
150 g
100 g
2 ks
150 g
100 g
1/2 KL
z 1 pomaranča
 na vyprážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na širšie rezance, osolíme, okoreníme, obalíme vo vajíčku a v zmesi strúhanky a kokosu. Takto obalené mäso vypražíme.

  2. 2

    Karí dip: Zmiešame majonézu s kyslou smotanou, pridáme karí korenie a šťavu z pomaranča, podľa chuti pridáme soľ.

  3. 3

    Umytý a osušený šalát uložíme do taniera, pridáme nakrájané cherry paradajky a vypražené kúsky kuracích pŕs. Podávame s karí dipom.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: