Frisée šalát s kokosovými nugetkami
			   Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017
		   
		   šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Kuracie prsia nakrájame na širšie rezance, osolíme, okoreníme, obalíme vo vajíčku a v zmesi strúhanky a kokosu. Takto obalené mäso vypražíme. 
- 2
Karí dip: Zmiešame majonézu s kyslou smotanou, pridáme karí korenie a šťavu z pomaranča, podľa chuti pridáme soľ. 
- 3
Umytý a osušený šalát uložíme do taniera, pridáme nakrájané cherry paradajky a vypražené kúsky kuracích pŕs. Podávame s karí dipom. Tiež kuracie prsia:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu