Diviačie líčka na zelenine fotorecept

Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama v Trenčianskych Tepliciach, 11. decembra 2015
Diviačie líčka na zelenine (fotorecept)
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
30-35 minút
príprava
150 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
200 ml
200 g
200 g
200 g
100 g
50 g
50 g
300 g
200 ml
20 g
Zemiaková kaša:
1 kg
200 g
0,5 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1


    Líčka očistíme od blán, zeleninu a cibuľu nakrájame na kocky. V rozpálenom hrnci urestujeme cibuľu, mäso.

  2. 2


    Pridáme nakrájanú zeleninu, rajčinový pretlak a nakoniec svetlé pivo spolu s koreninami a so soľou. Varíme približne dve hodiny pod pokrievkou.

  3. 3


    Na záver dochutíme, omáčku spolu so zeleninou zredukujeme a zjemníme plátkom masla. Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a varíme približne 25 minút v osolenej vode. Po uvarení zemiaky scedíme, pridáme maslo a teplé mlieko. Rozmixujeme, prepasírujeme a dochutíme soľou.

Recept je zaradený do kategórií:
Diviačie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené, Divina (2)

Diskusia k receptu

annan
Krásne.Slinky sa zbiehajú,ešte aj pivko,manžel bude mať radosť.
zivestriebro
Super, je to nádherná panoráma... :-) naozaj sa slinky zbiehajú, zakázané pozerať nalačno !!!