Čierna fazuľa s ryžou v kokosovom mlieku

redakcia - fotkaredakcia, 15. septembra 2009

Suroviny

200 g
2 ks
0,5 kg
1 l
250 ml
4 strúčiky
2 hrnčeky




Postup

  1. 1

    Čiernu fazuľu namočíme s nakrájanou cibuľou na noc do vody a na druhý deň ju uvaríme domäkka.

  2. 2

    V hrnci osmažíme nadrobno nakrájanú slaninu, na ňom usmažíme druhú nahrubo nakrájanú cibuľu do sklovita.

  3. 3

    Pridáme fazuľu aj so zvyšnou tekutinou a varíme, až kým sa tekutina takmer odparí.

  4. 4

    Odstavíme a uvarenú fazuľu roztlačíme na kašu. Dáme späť na oheň, pridáme vňať koriandra a podávame ako hlavné jedlo alebo prílohu.

Diskusia k receptu

Vymazať
murgaska
Cierna fazula sa denne konzumuje v Costa Rice,vytlacila som si recept,lebo tam chodievame a doniesla som si fazulu odtial.Je to velmi zaujimava krajina nasi priatelia tam maju prekrasny rezort .....M




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia