Foto: bendix
Rýchla verzia curry tentokrát s karfiolom.
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu, cesnak, chilli a zázvor dám do mixéra a nahrubo mixnem na oleji osmahnem curry, curcumu a garam masalu v mažiari rozdrtenú rímsku rascua koriander pridám mixnutú curry pastu a chvíľu smažím.
-
2
Pridám pretlak, alebo mixnutú konzervu paradajok a ešte orestujem pridám oblanšírovaný karfiol.
-
3
Zalejem kokosovým mliekom a nechám prevrieť dochutím soľou, ČK, chilli.
-
4
Podávam s ryžou a posypem koriandrovou vňaťou
Jasné dá sa pripraviť aj neštipľavé, ale potom nepouži ani originál curry pasty, ktoré dostať, lebo tie sú tiež dosť štipľavé.
:)
pekne si navarila, ja to tiež veľmi nemeriam a potom je to stále trošku iné a to je super. Niečo možno ešte dotlačím :)
som naozaj rád, že ti chutilo :)