Komentáre k receptu:
  • jokin - fotkajokin 3. júla 2012 o 09:43

    vypadajú veľmi chutne hneď by som okoštoval.
    @zareaguj
  • tatranka - fotkatatranka 3. júla 2012 o 13:16

    Zajtra určite skúsim.Hodí sa mi tvoj recept.Mala som na pláne tekvicu,ale tá bude ob- deň.Tento recept sa mi hodí viac.Vďaka.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmodrykamen 3. júla 2012 o 15:37

    No veď hej, recept je to dobrý, ale dnes som bol u nás na huby a nerastú (je strašnš sucho).
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarklekipetra 3. júla 2012 o 15:41

    Toto je nespravodlivé - pri takýchto receptoch by mal vždy z počítača vypadnúť kúsok na okoštovanie. Nie iba predstava o vôni. Urobíme, keď nebudú takéto teplá, len mám strach, či sa mi na chalupe z dvoch plechov ujde.
    (Naša obmena - nie čierne korenie, ale majoránka a cesnak, nie žemle, ale najemno nastrúhané zemiaky.)
    @zareaguj
  • mariaklara - fotkamariaklara 3. júla 2012 o 16:25

    výborné, len dubáky chýbajú.
    @zareaguj
  • salinka - fotkasalinka 3. júla 2012 o 17:58

    To je velmi lakave, hlavne, ked nie su vyprazane na panvici. Verim, ze chutilo.
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 3. júla 2012 o 18:10

    výborné placky z cukety...dubáky tiež nemám, použijem hlivu... a môžem namiesto žemlí použiť na zahustenie strúhanku alebo múku?
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 3. júla 2012 o 20:23

    robievam také placky a sú veľmi lahunké a fajné.-)))ja používam cuketu aj do halušiek 50/50 ..a sú také výborné a lahunkééé.-))) cuketa je skvelá tekvička.-))
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 4. júla 2012 o 08:13

    Odpoveď od @pusta : @3sandra3 , nemusíš dávať žemle. tieto placky môžeš zahustiť čímkoľvek, čo vyhovuje tebe. napr. múkou, či už hladkou alebo polohrubou pšeničnou, tiež bezlepkovou múkou alebo inou. rovnako môžeš zahustiť zemiakovým alebo kukuričným škrobom, strúhankou, ovsenými vločkami a iným. možností je neprieberné množstvo.ďakujem za pochvalu
    @zareaguj
  • horalka66 - fotkahoralka66 4. júla 2012 o 10:58

    mňam...tak to isto vyskúšam a díky .-)
    @zareaguj
  • cica2 - fotkacica2 4. júla 2012 o 11:19

    páčia sa mi :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlucylee 5. júla 2012 o 11:58

    Vyborny napad!Ak sa pouzije celozrnne pecivo, alebo struhanka z celozrnneho pecivka a namiesto slaninky sa da sunka s vysokym podielom maska, bude to uzasny a zdravy recept. Mam bio cukety a tekvice zo zahrady, ktore cakaju na spracovanie a neviem, ktory z tvojich receptov mam vyskusat skor-ci tieto placky alebo tekvicovu, ci cuketovu omacku alebo cuketove zavitky....
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 5. júla 2012 o 21:41

    @pusta @redakcia ďakujem za odpoveď,, na zahustenie si teda vyberám tie ovsené vločky...tie mám rada.
    @zareaguj
  • siintia - fotkasiintia 24. augusta 2012 o 16:52

    a placky su hotove ;-)) Prave som ich dopriekla. Trosku som improvizovala, mala som totiz len jednu mensiu cuketu. Pridala som aj troska mrazenej zeleniny. Kedze moj manzel odmieta jest vyprazane jedla, tento receptik mi padol vhod :-)) Dakujem
    @zareaguj
  • skye - fotkaskye 3. júla 2013 o 12:46

    Juuuuj toto musi byt velmi dobre. Ukladam :-)
    @zareaguj
  • anina6 - fotkaanina6 11. júla 2013 o 20:14

    určite vyskúšam tieto placky, aspoň ich netreba vyprážať, v najbližšej dobe prídu na rad. fajn recept.
    @zareaguj
  • zvoncek - fotkazvoncek 11. júla 2013 o 22:38

    nenazvala by som to placky, tých receptov je tu dosť , ale skôr
    cuketovo-hubová haruľa resp. cuketovo-dubáková žemlovka, keďže sa to pečie na plechu a v rúre. a aj výzorovo mi to pripomína haruľu.
    Cukiet je teraz dosť, tak vďaka za nápad, ukladám do kk
    @zareaguj
  • safran - fotkasafran 3. augusta 2014 o 14:12

    s hlivou na panvičke tiež výborný :-) škoda, že vo vnútri nemám podmienky na fotenie, vonku leje...
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 3. augusta 2014 o 15:50

    @safran , s hlivou som ešte nerobila, môže byť :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist