Slaný cibuľový koláč
Slaný cibuľový koláč

Cibuľový koláč so šampiňónmi, špenátom a s mandľami

redakcia - fotkaredakcia, 20. októbra 2020
Cibuľový koláč so šampiňónmi, špenátom a s mandľami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
50 minút
príprava
5-7 minút
na 200 °C

Suroviny

Cesto:
400 g
1 KL
30 g
1 PL
100 ml
Navrch:
200 g čerstvý
50 g
20 g
2 ks
300 g
100 g
3 PL




Postup

  1. 1

    Do misky vložíme múku, olivový olej, droždie, vodu, soľ a vypracujeme cesto. Necháme hodinu kysnúť v chladničke.

  2. 2

    Na panvičke s olejom orestujeme nakrájanú cibuľu.

  3. 3

    Vykysnuté cesto vytvarujeme do tvaru kruhu, potrieme smotanou a nanesieme orestovanú cibuľu. Poukladáme špenát, pokrájané šampiňóny, sušené rajčiny, mandle a pecorino. Pečieme na 200 stupňoch 5–7 minút.

Diskusia k receptu