Cestoviny s baby bocconcini, bazalkovým pestom a píniovými orieškami
Foto: shelley2mmm
Jednoduché a chutné. Bocconcini = malé mozarella syry
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarene cestoviny premiesame s olivovym olejom. Pridame nakrajane paradajky (mozu byt aj cherry) a male bocconcini syrceky (ak chceme, aby sa ciastocne roztopili po zmiesani s cestovinami, mozeme ich nakrajat na mensie kusky).
- 2
Pridame olivy, pesto, piniove oriesky a dobre pemiesame. Ja naviac pridavam este za hrst cerstvej, na drobno nakrajanej bazalky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu