Cestoviny s baby bocconcini, bazalkovým pestom a píniovými orieškami

shelley2mmm - bez fotkyshelley2mmm, 8. júla 2013

Jednoduché a chutné. Bocconcini = malé mozarella syry

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
2 ks
10 ks
4 PL
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Uvarene cestoviny premiesame s olivovym olejom. Pridame nakrajane paradajky (mozu byt aj cherry) a male bocconcini syrceky (ak chceme, aby sa ciastocne roztopili po zmiesani s cestovinami, mozeme ich nakrajat na mensie kusky).

  2. 2

    Pridame olivy, pesto, piniove oriesky a dobre pemiesame. Ja naviac pridavam este za hrst cerstvej, na drobno nakrajanej bazalky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia