Kolega ho raz doniesol do roboty, hneď ako som ho skúsila, som vedela že musím mať recept :) a tak ho mám, dnes som Zobraziť celý popisKolega ho raz doniesol do roboty, hneď ako som ho skúsila, som vedela že musím mať recept :) a tak ho mám, dnes som ho skúšala no a jedna báseň. Skúšali ho aj ludia, čo nemajú radi cestoviny ,šaláty a podobné veci a jednoducho úsmev na tvári :) Dúfam, že vám bude chutiť :)
príprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 1 väčšia |
|
| trochu pod cibuľu |
|
| 2 |
|
| podľa chuti |
|
| 1/4 |
|
| 1/2 |
|
| 130 g |
|
| 425 ml v konzerve |
|
| 350 - 400 ml |
|
| 400 g |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Uvaríme cestovinu do mäkka. Scedíme a omyjeme pod studenou vodou.
- 2
Na spenenej cibuľke orestujeme nakrájame kuracie prsia. Pridáme korenie na hydinu a dusíme do mäkka, aby bola aj šťava.
- 3
Do veľkej nádoby nastrúhame na jemnom strúhadle zeler, uhorku a syr. Pridáme aj kukuricu, prsia aj so sťavou a uvarenú cestovinu.
- 4
Nakoniec pridáme majonézu a kyslú smotanu a všetko spolu premiešame. Pridáme podľa chuti biele korenie, neverili by ste akú tam spraví chuť. Hotovo, prajem dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu