Vdaka starsim varechacom co kombinaciu paradajek a bryndze daako nevedia stravit, nastastie mame uja Googla a tak vznikol asi najlepsi experiment.Takze este raz Zobraziť celý popisVdaka starsim varechacom co kombinaciu paradajek a bryndze daako nevedia stravit, nastastie mame uja Googla a tak vznikol asi najlepsi experiment.Takze este raz dakujem za inspiraciu.
Postup
-
1
Na troche oleja rychlo osmazime na drobno nakrajany strucik cesnaku pridame bielu cast jarnej cibulky tak isto na drobno nakrajanu a pridame na stvrtky nakrajane cherry paradajky , zvysime plamen a trochu podusime . Plamen znizime a vmiesame na kusky pokrajanu bryndzu a vmiesame , prehrejeme.
- 2
Halusky na troche oleja prehrejeme a pridame petrzlenovu vnat alebo kopor.
- 3
Rozdelime do individualnych zapekacich misiek alebo na male pekaciky. Halusky dame na spodok do stredu vlozime podusene paradajky s bryndzou. V strede spravime jamku a dame tam cele vajicko .Dame zapiect pod grill alebo do rury . Prizdobime :-)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
en.wikipedia.org/wiki/Shakshouka...
Toto vyzerá celkom dobre, ja dávam cesnak, chilli papričku (alebo niečo čomu sa tu tak hovorí :-D), cherry paradajky, mozarellu (tiež sa to na ňu hrá), penne, parmezán a môže byť aj nejaká burinka :-D
moja bude táto pesnička:
všetko okey-len posledného bez vajíčka...:-)
Doufam a chci verit, ze casem zas nejakym peknym, zajimavym receptem nadchnes jako driv.
takze ani recept na slane zemiaky z Kanarskych ostrovov co je ich narodne jedlo radsej nepublikujem lebo to je tiez len taka jednoducha hovadina aj ked ma exoticke meno :-)
varecha.pravda.sk/recepty/papas-arrugadas/38962-recept.ht...
osobny dojem, ze radsej taketo experimenty ako kopa opakujucich sa receptov o nicom.
tvoje original prispevky @2010 su Krasne v akejkolvek svetovej podobe ich uverejnis.
sama pises "..... a z Varechy byla vystvana. Prilis pekne recepty, oblibena. Paradox. Uspech se proste v nasich krajinach neodpousti. " PROSIIIM, NEBUDME VYSTVAVANI Z VARECHY. PS: @mijaita , a mam rada aj Tvoje recepty.
to už je len na múdrosti tej-ktorej ženy, či ho dokáže tolerovať aj s jeho ješitnosťou a chápať ho takého, aký naozaj je a ľúbiť ho s aj tým :-)
pridávať sem niečo z nepriateľstva - to je začiatok konca