Bryndzové halušky experiment 3

2010 - bez fotky2010, 2. mája 2013
Bryndzové halušky experiment 3
Foto: 2010

Vdaka starsim varechacom co kombinaciu paradajek a bryndze daako nevedia stravit, nastastie mame uja Googla a tak vznikol asi najlepsi experiment.Takze este raz Zobraziť celý popisVdaka starsim varechacom co kombinaciu paradajek a bryndze daako nevedia stravit, nastastie mame uja Googla a tak vznikol asi najlepsi experiment.Takze este raz dakujem za inspiraciu.

Suroviny

alebo koriandrova vňať

Postup

1. 1

Na troche oleja rychlo osmazime na drobno nakrajany strucik cesnaku pridame bielu cast jarnej cibulky tak isto na drobno nakrajanu a pridame na stvrtky nakrajane cherry paradajky , zvysime plamen a trochu podusime . Plamen znizime a vmiesame na kusky pokrajanu bryndzu a vmiesame , prehrejeme.

2. 2

Halusky na troche oleja prehrejeme a pridame petrzlenovu vnat alebo kopor.

3. 3

Rozdelime do individualnych zapekacich misiek alebo na male pekaciky. Halusky dame na spodok do stredu vlozime podusene paradajky s bryndzou. V strede spravime jamku a dame tam cele vajicko .Dame zapiect pod grill alebo do rury . Prizdobime :-)

Diskusia k receptu

afataga
paradajky su v pohode, ale co uz, ked nemam rada bryndzove halusky?
violeta
Si neoblomný, len vydrž a skúšaj ďalej :-D:-D:-D
Toto vyzerá celkom dobre, ja dávam cesnak, chilli papričku (alebo niečo čomu sa tu tak hovorí :-D), cherry paradajky, mozarellu (tiež sa to na ňu hrá), penne, parmezán a môže byť aj nejaká burinka :-D
radost
@2010
moja bude táto pesnička:
všetko okey-len posledného bez vajíčka...:-)
irenaw
u mňa zatiaľ vedie experiment č.1 ale určite by som ochutnala všetky :-)
izabella929
A super recept.-)) podľa mňa je na tých haluškách všetko jedlé, takže kombunácia mi absolutne neprekáža.-))
mijaita
@2010 vzdycky jsem se tesila tady i onde na tve recepty, ale ted jen ziram.... To nejsou recepty prece! Tohle jsou jidla k jidlu. Nekdo by si to treba dal i s rejzi, na to zeli.... ma to take vlozit jako recept? Azbydou mi brknedliky, co doma najdu na ne dam.... vyfotim a pridam recept?
Doufam a chci verit, ze casem zas nejakym peknym, zajimavym receptem nadchnes jako driv.
jerica
fajn , experiment zabral :-) ja som pochopila "experiment" a tých by sa tu našlo jóó , a nemusia mať ani "2010" :-)
jerica
Zabudla som, ja si dám k bryndzovým haluškám hlávkový šalát s citrónovým nálevom, pre mňa je to priam labúúúžo :-)
mijaita
@2010 ale to jsem prece nerekla, jen me ted posledni dobou tve "recepty" prekvapuji. To je vse. Narodni jidlo z kanarskych ostrovu je neco jineho, to mnoho lidi nevi jak se delaji ty jejich uzasne brambory. A nebud tak prisny, jsem se jen podivila! Usmev, prosim ! :-)
helanka
prestavam rozumiet a divit sa komentom na tejto stranke. tak sa tu dobre darilo a dnes sa tu len kritizuje. neviem co je zle, ked niekto pise koment aj bez pridania receptov.
osobny dojem, ze radsej taketo experimenty ako kopa opakujucich sa receptov o nicom.
tvoje original prispevky @2010 su Krasne v akejkolvek svetovej podobe ich uverejnis.
lyali
@2010 , ACH NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-( Naozaj si stiahol svoje recepty :-(((((((((((((((((((((((((((((((((( @mijaita ,100 ludi, 100 chuti. A akykolvek tu pridany recept trebars aj len pre jedneho stodesiateho citatela moze byt inspiraciou. Kritika je tiez dolezita, s citom je idealne zelanie? V tejto diskusii od @2010  varecha.pravda.sk/diskusie/congratulations-/4799-forum.ht...
sama pises "..... a z Varechy byla vystvana. Prilis pekne recepty, oblibena. Paradox. Uspech se proste v nasich krajinach neodpousti. " PROSIIIM, NEBUDME VYSTVAVANI Z VARECHY. PS: @mijaita , a mam rada aj Tvoje recepty.
mariamka
inak v tomto musim s p. @mijaita suhlasit, tiez mi to v prvom momente prislo "co dum dal" :) ale vypadalo to pekne :), a myslela som ze ved jeho dalsia recesia, pribeh pokracuje :) ved preto sa predsa neuraza a neodchadza mily @2010 hadam mas nejaku hrdost a stojis si za svojimi receptami
mata3636
Pridám, nepridám, stiahnem, nestiahnem, odídem, ostanem - aaale ved už prestaňte s tou obohratou platňou, stále to isté dookola. Ked sem niečo pridám, tak si za tým stojím a basta. Vždy bude niekto vŕtať. @2010 - ked si sem pridával tieto experimenty, tak si musel rátať so všelijakými komentármi , tak teraz nechápem, prečo tá zbrklá reakcia. Tvoje rcp sú nádherné na pohľad, exotické, iné, zaujímavé a hlavne hodné zverejnenia. Pridávaj dalej všetko, čo sa Tebe páči, je nás tu kopa, ktorí Tvoje rcp s radosťou čítajú
pitbul
@mariamka vcera sme sa presne o tomto bavili a o tomto bola diskusia.@2010 nedaj sa,experimenty su super.ved o to ide vo varen9,experimentovat.podla mna je tento recept super a hlavne ORIGINALNY.
mariamka
jasne @pitbul ale komentar p. @mijaita nie je z tych, o ktorych sme sa bavili, vzdy hovori fundovane, nezaujate a k veci, a este k tomu dobre vari :) nechapem jesitnost a este k tomu u chlapa
pitbul
jasne nemyslela som @mijaita ale to ze ludia odchadzaju a ze just budem davat recepty.
lyali
Kto vie, mozno pre 2010 to bol uz len taky posledny klincek. Hoci to mijaita vlastne myslela dobre. Celkovo v zivote by to mohlo byt o cite jedneho voci druhemu, o vzajomnom sa pochopeni. V zivote byvaju kaje-taje tenke lady. A tu na vareche aha ho, aj teraz v jarno-letnom prude. Recesie 2010 byvali krasne :-) Verim tomu, ze neprideme ani o komentare mijaita a ani o rcp 2010. No a ja si tu ohromne pisem vyssie o nevystvavani sa a teraz o cite a pritom som sa dotkla pre zmenu ja mijaita. U nas v ziline je poradno oblacno, tak na krajsie pocasie nielen na oblohe, aj v nasich srdciach a na skvele rcp od 2010, mijaita a aj nas ostatnych :-)
2010
@mariamka , nie nestojim si za receptami su to len experimenty ja sa len ucim, este ze mam pomocnika, raz mam obdobie exoticke a teraz experimentalne jednoduche , dufam ze zopar ludi sem tam inspirujem a daktorych podrazdnim :-)

mariamka
ach teraz trepes :) pomocnik super esteze nie som poverciva :)
frezia68
@2010 :na Tvoje recepty sa vždy teším.Netvrdím,že ich všetky varím,ale spoznávam ich prostredníctvom cudzinu,iné kuchyne a Tvoje pohotové príspevky,či pridanie obrázkov exotického ovocia,či zeleniny atď. vždy poučí,zaujme.A koho nie,nie je problém obísť recept. Takže pridávaj a experimentuj...... a pekný deň !
pusta
@mariamka , nechápeš ješitnosť u chlapa? ved práve chlap je ješitnosť sama. obyčajne najprv ješitnosť a až potom chlap :D ver mi, takmer každý chlap je náležite ješitný...
to už je len na múdrosti tej-ktorej ženy, či ho dokáže tolerovať aj s jeho ješitnosťou a chápať ho takého, aký naozaj je a ľúbiť ho s aj tým :-)
pusta
@2010 , síce ťa chápem, fandím ti, ale tvojim rôznym obdobiam jednoducho neverím :D, nejaký ten piatok sa už poznáme, prepáč mi to!
jamarlen
niektorým ľuďom skrátka, počase, začne liezť exotika na mozog...2010 a taký pekný chlapec si to bol, tak pekne mu fotili jedlá, tak pékne servíroval, ááách beda, takáá škoda, áááách jaj, kedy už konečne príde tá plačka?

pridávať sem niečo z nepriateľstva - to je začiatok konca
radulienka
Podľa mňa to musí chutiť úžasne, zajtra vyskúšam, vďaka za inováciu...