Takto ho robím ja a takto nám chutí...
4-5
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1/2 kg |
|
1 ks |
|
|
|
3 ks |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
podľa potreby |
|
1 PL kopcová |
|
|
|
1 PL kopcová |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľku s nadrobno nakrájaným medvedím cesnakom.
-
2
Bravčové mäso nakrájame na kocky a osmažíme do biela. Pridáme papriku, korenie, soľ a rascu.
-
3
Zalejeme vodou a varíme, kým mäso nebude mäkké.
-
4
V pohári si rozrobíme smotanu s múkou a lyžicou horčice. Pomaly vlejeme do perkeltu.
-
5
Hotovo... :) DOBRÚ CHUŤ :)
Diskusia k receptu
Jeden komentár