Bravčové rebierka v domácej sudovej kapuste s knedlíkom fotorecept
Foto: izabella929
Obľúbené jedlo a klasické, ale počas leta to má celkom inú chuť, keď sa to môže pekne opzdobiť čerstvou zeleninou..ešte mám na dva krát Zobraziť celý popisObľúbené jedlo a klasické, ale počas leta to má celkom inú chuť, keď sa to môže pekne opzdobiť čerstvou zeleninou..ešte mám na dva krát uvariť domácu sudovú kapustu, takže som sa rozhodla ju už radikálne spotrebovať, lebo za chvíľu bude už nová..
príprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks domáce |
|
1/2 kg domáca |
|
1 lyžica domáca |
|
1 ks |
|
2 lyžice |
|
štipka |
|
podľa chuti |
|
500 g |
|
1 ks |
|
30 g |
|
1 dl |
|
1 kl |
|
1 lyžička na potieranie knedlí.. |
|
1 dl |
|
Postup
-
1
Bravčové rebierka som umyla....
-
2
na lyžici masti som ich orestovala na panvici z oboch strán..
-
3
Do rajnice som dala výpek a pridala som 2 lyžice cukru na skramlizovanie..pridala som pokrájanú cibuľu a kapustu pokrájanú...
-
4
pridala som orestované rebierka a podliala vodou..varila so mäkka.
-
5
pripravila som si kvások..múku som preosiala,pridala vajce,soľ,kvások a zamiesila cesto na knedlíky..
-
6
vykysnuté som parila pod vandlíkom 20min.hotové som pokrájala..
-
7
Do rebierok s kapustou som pridala smotanu do ktorej som pridala lyžicu hladkej múky povarila a na záver dochutila...pripravila na taniere a prajem dobrú chuť..
Diskusia k receptu