Bravčové rebierka v domácej sudovej kapuste s knedlíkom (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Obľúbené jedlo a klasické, ale počas leta to má celkom inú chuť, keď sa to môže pekne opzdobiť čerstvou zeleninou..ešte mám na dva krát uvariť domácu sudovú kapustu, takže som sa rozhodla ju už radikálne spotrebovať, lebo za chvíľu bude už nová..

180 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Bravčové rebierka som umyla....
  2. na lyžici masti som ich orestovala na panvici z oboch strán..
  3. Do rajnice som dala výpek a pridala som 2 lyžice cukru na skramlizovanie..pridala som pokrájanú cibuľu a kapustu pokrájanú...
  4. pridala som orestované rebierka a podliala vodou..varila so mäkka.
  5. pripravila som si kvások..múku som preosiala,pridala vajce,soľ,kvások a zamiesila cesto na knedlíky..
  6. vykysnuté som parila pod vandlíkom 20min.hotové som pokrájala..
  7. Do rebierok s kapustou som pridala smotanu do ktorej som pridala lyžicu hladkej múky povarila a na záver dochutila...pripravila na taniere a prajem dobrú chuť..