Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou fotorecept
Foto: hviezdickaz
Rýchle a chutné jedlo.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400-500 g, ( alebo kuracie mäso ) |
|
200-250 g, čínska mrazená |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
1 ks |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
príloha - |
|
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.Mäso pokrájame na tenké rezance.
-
2
Mäso orestujeme na cibuľke.
-
3
Pridáme korenie na čínu,worcesterskú a sójovú omáčku,soľ.Mäso zaprášime solamylom,premiešame.
-
4
A podlejeme vodou - podľa potreby - asi 1,5 - 2 dl.
-
5
Dusíme asi 40 minút ( poprípade podlievame ešte vodou ) .Pridáme zeleninovú čínsku mrazenú zmes.
-
6
Povaríme ešte asi 15-20 min,prípadne ešte dochutíme. Podávame s ryžou. Dobrú chuť :)
pekný deň