zatvoriť
VYTLAČIŤ
Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept)
Autor receptu:
hviezdickaz
Rýchle a chutné jedlo.
4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava
Suroviny
400-500 g, ( alebo kuracie mäso )
bravčové mäso
200-250 g, čínska mrazená
zelenina
podľa potreby
korenie na čínu
podľa potreby
worcesterská omáčka
podľa potreby
sójová omáčka
podľa potreby
soľ
1 ks
cibuľa
podľa potreby
olej
podľa potreby
solamyl
podľa potreby
voda
príloha -
ryža
Postup
Pripravíme si suroviny.Mäso pokrájame na tenké rezance.
Mäso orestujeme na cibuľke.
Pridáme korenie na čínu,worcesterskú a sójovú omáčku,soľ.Mäso zaprášime solamylom,premiešame.
A podlejeme vodou - podľa potreby - asi 1,5 - 2 dl.
Dusíme asi 40 minút ( poprípade podlievame ešte vodou ) .Pridáme zeleninovú čínsku mrazenú zmes.
Povaríme ešte asi 15-20 min,prípadne ešte dochutíme. Podávame s ryžou. Dobrú chuť :)