Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept)

Autor receptu: hviezdickaz

Rýchle a chutné jedlo.

4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.Mäso pokrájame na tenké rezance.
  2. Mäso orestujeme na cibuľke.
  3. Pridáme korenie na čínu,worcesterskú a sójovú omáčku,soľ.Mäso zaprášime solamylom,premiešame.
  4. A podlejeme vodou - podľa potreby - asi 1,5 - 2 dl.
  5. Dusíme asi 40 minút ( poprípade podlievame ešte vodou ) .Pridáme zeleninovú čínsku mrazenú zmes.
  6. Povaríme ešte asi 15-20 min,prípadne ešte dochutíme. Podávame s ryžou. Dobrú chuť :)