Bezlepkové langoše
Bezlepkové langoše

Bezlepkové langoše z cesta kysnutého v chladničke videorecept

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 29. júna 2020. Komerčný recept.

Videopostup

Suroviny

250 g (bezlepková múčna zmes na svetlý chlieb a pečivo)
250 g (bezlepková múčna zmes na kysnuté cesto)
20 g čerstvé
350 ml (alebo mlieko)
1/2 KL
1/2 KL
1 ks
250 g
Navrch podľa chuti:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z droždia, 100 ml vody alebo mlieka, a cukru pripravíme kvások.

  2. 2

    V miske zmiešame obe bezlepkové múčne zmesi, soľ, vajíčko, nakysnutý kvások z droždia, kyslú smotanu a 250 ml vody alebo mlieka. Premiešame mixérom s hnetacími metličkami. Cesto prikryjeme potravinovou fóliou a necháme 2 - 3 hodiny kysnúť v chladničke.

  3. 3

    Silikónovú podložku posypeme s Bakery mix Liana a z vykysnutého cesta tvarujeme langoše.

  4. 4

    Na rozpálenom oleji smažíme langoše z oboch strán do zlatista.

  5. 5

    Podľa chuti potrieme cesnakom, kečupom a posypeme nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre